+45 21 47 65 29
Ring til os

Om Faxe Køleservice

Om Faxe Køleservice


Faxe Køleservice er en familiedrevet virksomhed, som har eksisteret siden 1954. Virksomheden, som oprindeligt blev etableret af Niels Westergaard, drives i dag af Peter Westergaard, som er tredje generation.

En stor del af virksomhedens nuværende kerneopgaver ligner meget de opgaver, som virksomheden udførte i starten af sin levetid. I dag leverer Faxe Køleservice alt i køl og frys til små og mellemstore virksomheder, herunder eksempelvis køle- eller frysemøbler samt køle- eller frostrum.

I mange år beskæftigede Faxe Køleservice sig med mejeriservice, herunder levering og montering af store ammoniakanlæg. Senere blev det til fryserum og frysehuse.

Nye forretningsområder erstatter de gamle. Derudover udførte virksomheden også oliefyrsservice, men det forretningsområde er langsomt blevet udfaset, i takt med nye og moderne løsninger er kommet til. Derfor beskæftiger Faxe Køleservice sig i dag i høj grad med levering og montering af varmepumper.

Fortsat lille og fleksibel virksomhed.

Lige siden virksomhedens etablering har fokus været på hurtig og effektiv løsning af opgaverne. Derfor er virksomheden fortsat lille og fleksibel, men med store muligheder for opgaveløsning.

Ønsker du at vide mere om Faxe Køleservice, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.


Få en samlet løsning